Materiale didaktike

Këtu do të gjeni sugjerime dhe materiale didaktike për mësimet shumë gjuhëshe në temën fusha (hapësira) gjuhësore. Edhe ju mund ta pasuroni faqen tonë të internetit me materiale mësimore nga fusha lingusitike. Me padurim presim regjistrimet tuaja.

Sugjerime për shkollat fillore

Sugjerime për shkollat fillore

Sugjerime për shkollat sekundare

Sugjerime për nivelin terciar

Shëtitje më këmbë në qytet (anglisht)

Etiketat në Zyrih (gjermanisht)